top of page

КОНТАКТ

Село Слепче

Општина Демир Хисар

Резервација:075375-959

                            

Се наоѓаме на 880 метри надморска височина, 700 мерти под Манастирот Св. Јован Претеча,2 км од с.Слепче и на само 5 км од Демир Хисар. Оддалеченоста од Скопје изнесува 175 км или околу 3 часа возење, а од Прилеп е точно 40 км или помалку од еден час.

 

59411152_1999094406862450_27528400125579
59411152_1999094406862450_27528400125579

press to zoom
60337667_2009996962438861_46059850849971
60337667_2009996962438861_46059850849971

press to zoom
29511226_1462246963880533_4083079847941190892_n
29511226_1462246963880533_4083079847941190892_n

press to zoom
59411152_1999094406862450_27528400125579
59411152_1999094406862450_27528400125579

press to zoom
1/50
bottom of page