top of page

ЗА НАС

Прекрасната природа што не опкружува ни е дар даден од Бога.

Кога на убавата природа и ја додадовме нашата визија за тоа како треба да изгледа една модерна гостилница,ја создадовме Вила Горна куќа.

Направивме добар склоп на:модерното,традицијата и она најважното за кое постоиме а тоа е вкусната храна што ние ја приготвуваме.

 

За подобро да не запознаете и се уверите во досега кажаното,посететене

и станете наши пријатели.

Уживајте далеку од градската врева во пријатен староградски,македонски амбиент и

вкусете ги  прекрасните традиционални јадења приготвени од нас. 

                                                            Со почит

                                                          Ваша : ГОСТИЛНИЦА

                                                                 ВИЛА ГОРНА КУЌА

bottom of page