top of page
305085080_5163171930454666_5136239268405034117_n.jpg

Вкусот на Македонската традиција во: Гостилница Вила Горна Куќа

„ова е прекрасно место,создадено за вистинско гурманско уживање!“

Опуштете се далеку од градската врева во пријатен староградски,македонски амбиент и

вкусете ги  убавите традиционални јадења приготвени од нас.“

              

                                       Ваша Вила                                              Горна Куќа

        Работно време: Понеделник   -Сабота    09:00-00:00    
                                                        Недела/Државни празници     09:00-21:00           

Специјалитети по

кои не препознаваат:

зелник,мазник,

питулици , сезонските специјалитети од печурки,селскиот леб, јаре печено во фурна манастирски колбас, манастирско сирење,печења во фурна

и неизбежните специјалитети на скара .

kuvar gk.png

Резервација:

075/375-959

 

Овчо сирење, домашно кисело млеко, макало со сува пиперка, макало со сува пиперка и компир, макало со павлака

footer.png
36706343_1570799156358646_4814798178656190464_n
11219638_715164101922160_4580402836600711688_n
36706343_1570799156358646_4814798178656190464_n
9160_431735060265067_645639501_n
154218_294189180686323_734229350_n
307901_103093233129253_6435282_n
304186_102918043146772_2766172_n
299437_103092839795959_4971836_n
13721_708398065932097_4617005038242032995_n
149825_294189040686337_1830001725_n
292750_103093109795932_1415047_n
22023_745204898918080_4919514930168927263_n
309904_102955539809689_4493530_n
310060_102910946480815_2618377_n
310658_102963043142272_2657458_n
314746_102920693146507_3388465_n
314868_102917976480112_5944097_n
319324_103092999795943_7544842_n
317354_102918006480109_4642728_n
319562_102918059813437_765066_n
424443_188126374625938_536770732_n
523587_294189100686331_1381232065_n
405264_169164179855491_1947227028_n
395161_294189007353007_519224485_n
402673_188126401292602_133513037_n
374131_294189070686334_988080020_n
377879_169164256522150_1213302661_n
379811_169164346522141_876093851_n
528629_214828111955764_1079284642_n
562249_231010147004227_613218842_n
545094_214827958622446_1374905166_n
562606_214828141955761_1136116990_n
564092_294188970686344_174774130_n
581264_231010220337553_744580138_n
10253939_529372290501343_8740849015148999399_n
10421234_542676759170896_1351405864535724252_n
10320594_529372287168010_5782776450414611293_n
10438280_745204932251410_348906104386410551_n
10882188_745204748918095_642980120300477739_n
11073814_715164081922162_1829751806531530336_n
11138602_739487862823117_6516940613198078050_n
36706343_1570799156358646_4814798178656190464_n
ордевер
34349523_1527084467396782_5516823347830194176_n
зелник
319324_103092999795943_7544842_n
bottom of page